Brusche Elektrotechniek is al klant sinds onze oprichting 25 jaar geleden. En dat is precies de reden dat ze bij ons blijven terugkomen.

 

“Afspraak is afspraak is bij Haarhuis een vanzelfsprekendheid.”

Brusche Elektrotechniek is al klant sinds onze oprichting 25 jaar geleden. De groei die we al die jaren wisten te realiseren hebben zij van dichtbij meegemaakt. Voor directeur Henny Nijhuis van Brusche Elektrotechniek is er in al die jaren weinig veranderd. En dat is voor hem precies de reden dat ze bij ons blijven terugkomen.

Al 25 jaar afspraak is afspraak

Henny: “Ik weet het nog goed. Geestelijk vader Jan Haarhuis was nog boer en was toen al bezig met het verhuren van een paar aggregaten. Ik vind het mooi om te zien dat er in al die jaren van groei één constante is gebleven en dat is het nakomen van afspraken. Voor veel bedrijven is het streven. Bij Haarhuis is het nog steeds een vanzelfsprekendheid.”

“Je merkt juist in de samenwerking met Haarhuis dat
het heel fijn is om gewoon 1 aanspreekpunt te hebben.”

Professionalisering

De groei van Haarhuis heeft volgens Hennie op een positieve manier bijgedragen aan de professionaliteit: “Groei is onlosmakelijk verbonden met meer samenwerking. Dat betekent dat je voortdurend moet professionaliseren. Dat proces zie je heel duidelijk terug in de samenwerking met Haarhuis. Het brengt ook de nodige reuring met zich mee die ik heel erg waardeer aan ze.”

1 aanspreekpunt

Brusche Elektrotechniek huurde een half jaar lang 12 aggregaten: “Als er wat mee was, dan stonden ze direct voor je klaar. Je merkt juist in de samenwerking met Haarhuis dat het heel fijn is om gewoon 1 aanspreekpunt te hebben. In onze business wil je gewoon niet van het kastje naar de muur gestuurd worden, het moet direct gebeuren en anders niet.”

Binnenkort onze energie nodig?

Bel of mail ons gerust en wij zoeken een passende oplossing. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0541 29 29 70. Of bekijk ons assortiment en reserveer onze energieoplossingen direct online!