Over ons

Scroll voor meer Haarhuis

Over Haarhuis

Meer dan een kwart eeuw ervaring. Na oprichter Jan Haarhuis nu dochter Ellen Haarhuis aan het roer. Steeds meer klanten (blijven) bouwen op Haarhuis. Zorginstellingen, overheden, datacenters, bouwondernemingen, agrarische bedrijven, evenementenorganisaties…Vol vertrouwen in de energie van Haarhuis.

 

Geschiedenis van Haarhuis Generatoren

Elektrotechniek, vliegen en zakelijk inzicht

Wat een opleiding elektrotechniek, vliegen in een Cesna en zakelijk inzicht met elkaar te maken hebben? Alles, in het geval van Haarhuis. Want als Jan Haarhuis niet met het diploma elektrotechniek op zak in een Cesna over Twente had gevlogen en zich niet had afgevraagd waarom de stroomvoorziening zo achterbleef bij de groei van dorpen en steden…

Eerste aggregaat

Dat vroeg hij zich dus wel af. Met als resultaat de aanschaf van een eerste aggregaat. Dat veel belangstelling kreeg. Vooral van lokale boeren. Maar ook voor extra energiecapaciteit op feesten en partijen.

Serieuze zaak

De zaak werd zo serieus dat in 1992 de inschrijving bij de Kamer van Koophandel een feit was. Ook daarna bleef de groei er goed in. Helemaal na 2000: nog meer capaciteit, nog meer medewerkers!

Bedrijf van naam

Dat ene aggregaat van toen is inmiddels een bedrijf van naam: Haarhuis Generatoren. Zeventien door en door gemotiveerde, gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers sterk. Met dochter Ellen Haarhuis aan het hoofd.

De energie van Haarhuis

Schatten aan ervaring dus gekoppeld aan steeds weer nieuwe ontwikkelingen. Met alle denkbare betrouwbaarheid en zekerheid op het gebied van tijdelijke energievoorziening. Inderdaad, als u ergens op kunt bouwen, dan is het op Haarhuis, op de energie van Haarhuis!

Staat het product wat je zoekt niet In ons assortiment?

Bel of mail ons gerust en wij zoeken een passende oplossing

Daarom Haarhuis

  • Alles onder één dak
  • Persoonlijke service
  • 25 jaar ervaring