De Military is een van de grootste paarden topsportevenementen in Nederland. Waarom blijven ze voor ons kiezen?

 

“Totale ontzorging voor 100% stroomzekerheid is een vereiste voor succes”

 

De Military is een van de grootste paarden topsportevenementen in Nederland. Wij leveren daar ieder jaar weer materieel voor om de boel draaiende te houden. We spraken Robert Zandstra, een van de organisatoren van dit jaarlijks terugkerende evenement. Waarom blijft hij voor ons kiezen? En wat is voor hem belangrijk daarin?

Complete energie infrastructuur

Robert kwam ons voor het eerst tegen op een ander evenement waar we actief waren: “Dat is alweer 25 jaar geleden. We werkten toen nog met een ander bedrijf waar we niet heel enthousiast over waren. Toen we besloten Haarhuis in te schakelen, zag je meteen de kwaliteit en de meerwaarde. Ze hebben voor ons de complete energie infrastructuur verzorgd om de duizenden bezoekers en deelnemende bedrijven een onvergetelijk weekend te bezorgen.”

Totale ontzorging en stroomzekerheid

Met een terreingrootte van 50 hectare is ‘stroomzekerheid’ nogal een bepalende succesfactor voor een evenement zoals de Military. Robert: “Totale ontzorging voor 100% stroomzekerheid is een vereiste voor het succes. En dat maakt Haarhuis ieder jaar weer voor ons waar. We hebben nog nooit een storing gehad, problemen lossen ze razendsnel op en ze zetten soms dat stapje extra als dat nodig is. Ze leveren wat dat betreft ook echt een wezenlijke bijdrage aan het succes van ons evenement.”

Geen tussenpersonen en procedures

Een ander sterk punt wat voor Robert heel belangrijk blijft in de samenwerking is de platte bedrijfsstructuur: “We hebben rechtstreeks contact met de eigenaar en de mensen waar we mee werken kennen we al jaren. Bij de wat grotere bedrijven heb je al gauw te maken met tussenpersonen en procedures die snel schakelen onmogelijk maken.” Het is bovendien ‘geen bedrijf wat stilstaat’, vult Robert aan: “Ze maken gebruik van goede materialen. Ook qua innovatie lopen ze goed in de pas mee. Als we zien hoeveel emissiereductie we de laatste jaren hebben bereikt dan is dat zeker mede te danken aan de continue drang van Haarhuis te innoveren. Dat doen ze echt heel knap.” 

Binnenkort onze energie nodig?

Bel of mail ons gerust en wij zoeken een passende oplossing. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0541 29 29 70. Of bekijk ons assortiment en reserveer onze energieoplossingen direct online!