Slootsmid Mesttechniek is al meer dan 5 jaar een tevreden afnemer van aggregaten bij ons. Ze vertellen waarom dat ook zo zal blijven!

“De creativiteit van Haarhuis is essentieel voor ons”

Slootsmid Mesttechniek B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, construeren en produceren van machines op het gebied van mestbehandeling en mestverwerking. Bert Ebbekink is als eigenaar al meer dan 5 jaar een tevreden afnemer van aggregaten bij ons, onder andere voor de energievoorziening van zijn mestscheidingsinstallaties. Lees hieronder waarom hij ook de komende jaren niet snel bij ons weg zal gaan!

Dezelfde taal

Het is voor Bert belangrijk dat dezelfde taal wordt gesproken: “In de agrarische sector en ook de branche van Haarhuis doen we gewoon normaal tegen elkaar en bespreken we de zaken zoals het hoort te zijn. We zitten wat dat betreft als bedrijven heel dichtbij elkaar qua mentaliteit, dus dan is het extra prettig als je dezelfde taal spreekt. Dat maakt het zoveel makkelijker om even snel wat met elkaar af te stemmen als er een probleem is. Ik hoef alleen te bellen en ze weten direct wat er nodig is. Geen gezeur, gewoon doen.”

“Van alle producten die ze in huis hebben,
weten ze als geen ander wat de mogelijkheden en beperkingen zijn.”

Zekerheid van energie

Bert was hiervoor anders gewend: “Ik had een andere leverancier waar ik ook aggregaten van had. Daar heb ik een paar keer zoveel gedoe mee gehad. Er werd niet echt meegedacht en de service was niet van een niveau dat je mag verwachten als je zekerheid van energie zoekt. Die vond ik bij Haarhuis Generatoren wel. De focus ligt bij Haarhuis ook veel meer op expertise en zijn niet alleen uit op de handel. Dat merk je aan alles in de samenwerking en het contact.”

Creativiteit

Bert prijst vooral de creativiteit, vooral als er maatwerk nodig is: “Voor de mobiele mestscheiders die op een oplegger liggen, is de ruimte die overblijft voor energievoorziening vaak beperkt. Hiervoor hebben we een speciale maat brandstoftank nodig. Voor dit soort specifieke vraagstukken bel ik Haarhuis altijd. Van alle producten die ze in huis hebben, weten ze als geen ander wat de mogelijkheden en beperkingen zijn. De creativiteit van Haarhuis is voor ons bedrijf essentieel om 24/7 te kunnen vertrouwen op energie.”

Binnenkort onze energie nodig?

Bel of mail ons gerust en wij zoeken een passende oplossing. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0541 29 29 70. Of bekijk ons assortiment en reserveer onze energieoplossingen direct online!