Een nutspartij kreeg het niet voor elkaar. Wij wel. Sindsdien is Reinbouw een trouwe afnemer van aggregaten bij ons voor hun bouwprojecten.

 

“Haarhuis is nog een compact bedrijf waar je één contactpersoon hebt”

 

Een nutspartij kreeg het niet voor elkaar. Wij wel. Sindsdien is Reinbouw een trouwe afnemer van aggregaten bij ons voor hun bouwprojecten.

Via via

Het eerste contact met ons ontstond ‘via via’. Hoofd technische materieeldienst Peter van Huet Lindeman weet nog het moment: “We hadden een bouwproject lopen in Harderwijk. Daar moest een nutsbedrijf stroom voor ons regelen. Dat kreeg het niet voor elkaar binnen de gestelde tijd. Toen hoorden we van Haarhuis via een contactpersoon van ons. Dat beviel eigenlijk meteen goed, dus we zijn ook direct met Haarhuis in zee gegaan.”

Gouden standaardcombinatie

Bij Reinbouw maken ze vaak gebruik van een ‘standaardcombinatie’ om bouwprojecten van stroom te voorzien; een watercontainer van 10 kuub in combinatie met een aggregaat van 35 kva. “Het is voor ons de perfecte combinatie”, vertelt Peter. “Het is een klein beetje stroom, niet teveel, net genoeg. Ideaal om de bouw snel van start te laten gaan. We zijn namelijk een seriematig bouwbedrijf en willen vanaf de eerste dag stroom hebben. Een snelle beschikbaarheid van stroom is om die reden essentieel voor ons.”

Snel, sneller, snelst

De meeste start-upcontainers hebben een capaciteit van 1 kuub. En dat houdt niet over volgens Peter: “Dat betekent dat je na 2 of 3 dagen elders in Nederland water moet halen. Met de containers van Haarhuis van 10 kuub kunnen we soms wel tot 25 dagen vooruit. En daarmee maak je net even het verschil of een bouwplanning wel of niet gehaald wordt. Vaak regelden we dit via nutsbedrijven, maar dit duurt meestal wat langer. ”

“Ff ruggespraak”

Diverse bouwprojecten van Reinbouw Reinbouw draaien nu op generatoren van Haarhuis. En dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven: “Nutspartijen zijn ontzettend log. Haarhuis is nog een compact bedrijf waar je één contactpersoon hebt waarmee je snel even ruggespraak kunt hebben. We hadden bijvoorbeeld ooit een probleem bij een project in Dieren waar een heel systeem aan computers achterzat. Daar moest mogelijk een extra aggregaat bijkomen. Ik heb toen overlegd met Haarhuis hoe we dat aan zouden pakken. Ze stuurden vervolgens razendsnel een monteur onze kant op om te adviseren. Een super service! 

Binnenkort onze energie nodig?

Bel of mail ons gerust en wij zoeken een passende oplossing. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0541 29 29 70. Of bekijk ons assortiment en reserveer onze energieoplossingen direct online!