InterDC Datacenters kende ons al wel een paar jaar. Ze kozen uiteindelijk voor ons toen het moment daar was.. Als we op ons best zijn!

 

“Specialistische kennis in combinatie met ‘gewoon doen’ is goud waard.”

 

InterDC Datacenters kende ons al een paar jaar voordat we daadwerkelijk echt met elkaar in zee gingen. Eigenaar Roland Kamphuis koos dus uiteindelijk voor ons toen het moment daar was; wanneer wij op ons best zijn...

Gewoon doen

InterDC Datacenters bouwde recent een nieuw datacenter in Hengelo en had noodstroom nodig. Dat was niet vanzelfsprekend: Onze vorige leverancier keurde onze relatief nieuwe generator in Enschede vroegtijdig af. Dat begrepen wij niet. Haarhuis kwam vervolgens met een oplossing om een nieuwe generator te leveren voor Enschede en de oude generator uitgebreid na te laten kijken. En wat blijkt? Alles in orde! We hebben vervolgens onze oude generator in Hengelo door Haarhuis laten opstellen. Die specialistische kennis in combinatie met het gewoon doenis op zon moment echt goud waard.

“Ze hebben een ongelooflijk uitgebreid assortiment.
Als er wat met onze generator is, dan weet ik zeker
dat Haarhuis nog ergens een duplicaat heeft. ”

Naam in de regio

Om slagvaardig en effectief te blijven, maken ze op regionaal niveau gebruik van leveranciers. Nu ook van ons dus: Haarhuis is een begrip in het oosten. Je hoeft maar op een evenement te staan en je ziet hun geelrode aggregaten wel staan. Omdat we op bepaalde vlakken regionaler georganiseerd wilden zijn én gezien hun naam in de regio kozen we destijds met volle overtuiging voor zekerheid, Haarhuis dus.

Uitgebreid assortiment

In ons vindt InterDC niet alleen zekerheid van energie door de naam in de regio of onze Twentse mentaliteit: Ze hebben een ongelooflijk uitgebreid assortiment. Ook voor de verhuur. Als er wat met onze generator is, dan weet ik zeker dat Haarhuis nog ergens een duplicaat heeft. Een groot voordeel, want zelfs als er om wat voor reden een generator niet meer werkt, dan heeft Haarhuis wel weer wat klaarstaan. Wat ik trouwens ook wel prettig vind, is dat de verkoopafdeling flexibel is en zelfs op locatie komt kijken om het beste advies te geven. Het zijn dit soort extraatjes waarom we bij Haarhuis Generatoren niet snel weg zullen gaan.

Binnenkort onze energie nodig?

Bel of mail ons gerust en wij zoeken een passende oplossing. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0541 29 29 70. Of bekijk ons assortiment en reserveer onze energieoplossingen direct online!