Opstart- en reinigingscontainers algemeen

Haarhuis verhuurt 10 of 20 ft opstartcontainers, die zijn voorzien van een aggregaat t/m 40 kVa met vergrote brandstoftank, 2 watertanks van elk 5 m³ en een hydrofoorinstallatie. Ideaal voor de bouwwereld.

Haarhuis verhuurt ook reinigingscontainers, welke voorzien zijn van een aggregaat t/m 40 kVa met vergrote brandstoftank, 1 watertank van 5m³ en een hogedrukreiniger. Deze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet bij het schoonmaken van de wieken van de windmolens.

Opstartcontainers

Ideaal voor op de bouw of evenementen waar geen stroom en water aanwezig is maar wel wordt benodigd. Onze opstartcontainers zijn 20 foot containers voorzien van een 30 of 40 kVa aggregaat met vergrote brandstoftank, een 10m³  watertank en hydrofoorinstallatie.

Reinigingscontainers

Een reinigingscontainer is bijvoorbeeld handig bij de bouw van windmolens. Vaak is er ter plekke geen water of stroom aanwezig. Onze reinigingscontainers bieden dan uitkomst. Als een windmolen wordt geassembleerd, kunnen met deze reinigingscontainer alle onderdelen eerst worden gereinigd. De reinigingscontainers zijn voorzien van een aggregaat, watertank en hogedrukspuit.

Wilt u een opstartcontainer of reinigingscontainer huren?
Neem dan contact op met ons en wij helpen u verder!

      

 

Haarhuis Generatoren B.V.