Verkoop Aggregaten

U wilt een aggregaat, loadbank of toebehoren kopen, dan bent u bij ons aan het juist adres. Wij bieden naast nieuwe aggregaten ook goede gebruikte aggregaten.

De afgelopen jaren  hebben wij voor meerdere internationale datacentra installaties mogen ontwerpen, plaatsen en in bedrijfstellen variërend van 100  t/m 2100 kva, waarvan meerdere gekoppeld met een totaalvermogen van 12.600 kva.  Maar ook voor de kleinere werkzaamheden zijn wij de geschikte partner. Neem bijvoorbeeld het plaatsen van een omschakelaar in meterkasten. Noodzakelijk als u bij stroomuitval direct een aggregaat wilt aansluiten.

Een nieuw aggregaat nodig? Geen probleem. Liever een partner die alles uit handen neemt? Van denk- en rekenwerk inclusief het plaatsen, installeren en jaarlijks onderhoud; ook dat nemen we u graag uit handen. U kunt bij ons terecht van handzame portable en trekker-aangedreven aggregaten tot complete noodstroom-installaties met complexe en hypermoderne besturingsprogramma`s op maat.

Wij leveren elk aggregaat in elke uitvoering voor elke opstelling in ieder vermogen. Ons specialisme ligt hiernaast in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten. Wij zijn bijna 25 jaar actief als partner op het gebied van noodstroomvoorzieningen en kunnen bijna elk gewenst vermogen leveren. Inmiddels hebben wij al vele duizenden grote en kleine projecten in binnen- en buitenland succesvol afgerond.
 
Wij hebben een zeer breed scala aan aggregaten die wij op maat voor klanten assembleren. Wij bouwen aggregaten van enkele kVa's tot mulit-megawatt installaties.

Wilt u een standaard aggregaat kopen of een aggregaat op maat ? Wij kunnen deze aanbieden in elke gewenste ralkleur, en indien gewenst voorzien van  uw eigen logo. Om het verhaal compleet te maken, bieden wij u een onderhoudscontract aan. Neem dan contact op met ons en wij helpen u verder

  

Haarhuis Generatoren B.V.