Wilt u een aggregaat, loadbank of een accessoire kopen? Welke nodig is rondom uw stroomvoorziening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u naast nieuwe aggregaten, ook goede gebruikte aggregaten. Liever een partner die u alles uit handen neemt? Van denk- en rekenwerk, inclusief het plaatsen, installeren en jaarlijks onderhoud, wij regelen het graag.

U kunt ook bij ons terecht voor handzame portable en trekker-aangedreven aggregaten, tot complete noodstroom-installaties met complexe en hypermoderne besturingsprogramma's. 

Natuurlijk kunt u ook een aggregaat huren wanneer er voor kortere tijd behoefte is aan een betrouwbare stroomvoorziening.

Wilt u een standaard aggregaat kopen of een aggregaat op maat? Wij kunnen deze aanbieden in elke gewenste ralkleur en indien gewenst voorzien van uw eigen logo. Om het verhaal compleet te maken, bieden wij u er tevens een onderhoudscontract bij aan.

Offerte aanvragen Meteen bellen

De pluspunten van Haarhuis Generatoren

Alles onder één dak

Bij Haarhuis Generatoren vind u alle noodstroom oplossingen onder één dak. Van klein aggregaat tot complete bedrijfsnoodstroom voorziening.

 Persoonlijke service

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor elk stroom probleem kunnen wij een persoonlijk advies en oplossing geven.

Ruim 25 jaar ervaring

Haarhuis Generatoren is opgericht in 1992 door Jan Haarhuis.