Service en Revisie

Ons vakgebied vraagt een bijzonder specialisme, maar gelukkig hebben we dat in huis. Revisie van dieselmotoren, brandstofpompen, startmotoren en dynamo’s. Natuurlijk horen hier ook alle uitgebreide testen bij.

Het reviseren van brandstofpompen van dieselmotoren is geen sinecure: het is werk voor echte specialisten. Als het gaat om de conventionele, mechanische pompen of om moderne pompen met electronisch gestuurde brandstofinjectie.

Wij zijn ook gecertificeerd in het keuren van uw elektrisch gereedschap volgens de geldende normering NEN 3140.

Onderhoud van aggregaten

Bedrijfszekerheid is voorwaarde nummer één als het gaat om energievoorziening. Vandaar dat we voor zowel nieuwe als gebruikte aggregaten vaak onderhoudscontracten afsluiten met onze afnemers. Om er zeker van te zijn dat uw aggregaat in topconditie blijft, is een (half)jaarlijkse inspectie belangrijk. Het aggregaat wordt door ons gecontroleerd en getest en waar nodig worden (in overleg) reparaties uitgevoerd.

Wij hebben de specifieke kennis in huis van vele soorten motoren en aggregaten. Hierdoor kunnen wij reparaties en onderhoud verrichten aan vele soorten aggregaten. Dit is onafhankelijk van het merk en of  Haarhuis Generatoren B.V. het aggregaat zelf heeft geleverd.

Naast het verhuren en leveren van zowel nieuwe als gebruikte aggregaten, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw aggregaat preventief en correctief te onderhouden. Wij beschikken over een serviceafdeling die zowel onze eigen machines als machines van klanten (op locatie) kan onderhouden. Preventief onderhoud en regelmatige controle van de installatie waarborgen de betrouwbaarheid van een aggregaat. Om de betrouwbaarheid van uw noodstroominstallatie en uw bedrijfszekerheid te waarborgen, is het noodzakelijk deze installatie regelmatig te controleren en te testen. Daarnaast is het van belang minimaal éénmaal per jaar het preventief onderhoud door een vakbekwaam persoon uit te laten voeren. Aanvullend benadrukken wij dat het absoluut noodzakelijk is de machine éénmaal per jaar onder volledige belasting te testen. Dit kan op uw bedrijfsinstallatie, maar ook via een externe weerstand. Hiervoor beschikken wij over onze eigen loadbanks.

Reparaties aggregaten en toebehoren

Wij beschikken over servicemonteurs die op locatie onderhoud en eventuele reparaties kunnen uitvoeren. Ook buiten kantoortijden en in het weekend kunt u ons voor dringende zaken altijd bereiken.

Reparaties worden binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek gerealiseerd: vakkundig en betrouwbaar. En mocht een reparatie even wat langer duren, dan leveren wij voor de benodigde tijd en tegen een speciaal tarief een aggregaat uit ons verhuurpark.

Wilt u een reparatie of onderhoud van uw aggregaat plannen?

Neem dan contact op met ons en wij helpen u verder!

 

Haarhuis Generatoren B.V.