Service en revisie

Ons vakgebied vraagt een bijzonder specialisme. Wij reviseren onder andere: dieselmotoren, brandstofpompen, startmotoren en dynamo’s. Natuurlijk horen hier ook alle uitgebreide testen bij. Het reviseren van brandstofpompen van dieselmotoren is geen sinecure: het is werk voor echte specialisten.

Onderhoud van aggregaten

Bedrijfszekerheid is voorwaarde nummer één als het gaat om energievoorziening. Vandaar dat we met onze afnemers voor zowel nieuwe als gebruikte aggregaten vaak onderhoudscontracten afsluiten. Om er zeker van te zijn dat uw aggregaat in topconditie blijft, is een (half)jaarlijkse inspectie belangrijk. Het aggregaat wordt door ons gecontroleerd en getest en waar nodig worden (in overleg) reparaties uitgevoerd.

Reparaties van aggregaten en de toebehoren

Wij beschikken over servicemonteurs die op locatie onderhoud en eventuele reparaties kunnen uitvoeren. Ook buiten kantoortijden en in het weekend kunt u ons voor dringende zaken bereiken.

Reparaties worden binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek gerealiseerd: vakkundig en betrouwbaar. Mocht een reparatie even wat langer duren, dan leveren wij u voor de benodigde tijd en tegen een speciaal tarief, een aggregaat uit ons verhuurpark.

24/7

Om u een zo goed mogelijke service te bieden zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. We weten namelijk als geen ander dat werk in ons vakgebied zich niet laat plannen.

Transport

Wij beschikken over een wagenpark met vrachtwagens met zware laadkranen en diverse auto's waarmee we al onze aggregaten zelf kunnen transporteren, laden en lossen.

Brandstofmanagement

Voorkom onverwachte uitval door ’droogdraaien’ of verkeerd brandstofgebruik. Wij nemen u de zorg voor het brandstofmanagement graag uit handen. Alles is met één telefoontje geregeld.

Naast bovenstaande kunnen we nog vele extra's bieden waaronder:

Wij zijn ook gecertificeerd in het keuren van uw elektrisch gereedschap volgens de geldende normering NEN 3140.

Offerte aanvragen Meteen bellen

De pluspunten van Haarhuis Generatoren

Alles onder één dak

Bij Haarhuis Generatoren vind u alle noodstroom oplossingen onder één dak. Van klein aggregaat tot complete bedrijfsnoodstroom voorziening.

 Persoonlijke service

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor elk stroom probleem kunnen wij een persoonlijk advies en oplossing geven.

Ruim 25 jaar ervaring

Haarhuis Generatoren is opgericht in 1992 door Jan Haarhuis.

Haarhuis Generatoren B.V.