Haarhuis Generatoren B.V.

De firma Haarhuis Generatoren bv is een familiebedrijf en in 1992 opgericht door de heer J (Jan) Haarhuis als eenmanszaak. Tussen 2004 en 2008 is het bedrijf overgegaan in een vennootschap onder firma (vof), waarna het in 2008 als besloten vennootschap (bv) is geregistreerd.

Diensten Haarhuis

Haarhuis verhuurt en verkoopt aggregaten, die vakkundig door eigen personeel kunnen worden geplaatst en geïnstalleerd. Alle producten voldoen aan strenge eisen. De aggregaten in de verhuurvloot variëren van 1 tot 2200 kVA, afhankelijk ervan welk stroomvoorziening nodig is. Grotere vermogens zijn mogelijk, de aggregaten zijn onderling te koppelen. Haarhuis biedt de apparatuur, passend bij de situatie en aansluitend op de specifieke wensen. Naast de hoofdactiviteiten verkoopt en verhuurt Haarhuis vele accessoires, zoals:

Verdeelkasten, besturingskasten, bekabeling, netovernames, verlichting, heaters en vele andere bijbehorende randapparaten. Ook biedt Haarhuis zijn klanten onderhoudscontracten aan, omdat dit een bijdrage levert aan de levensduur van de machines.

Haarhuis Generatoren B.V.