Energiezuinige NRG Box of greenbattery huren

In ons assortiment hebben wij oa. de energiezuinige NRG-box. Dit is een schakeling tussen zonnepanelen, dieselaggregaten en een batterijsysteem.

U bespaart met deze generator tot 40 procent brandstofkosten in vergelijking met de gewone dieselgenerator. De kosten betreft het onderhoud zijn een stuk lager. Het gebruik van de NRG-box levert veel minder geluidoverlast op en vermindering van CO2-uitstoot is een flink voordeel.

De elementen (zonnepanelen) van de NRG-box bevinden zich in een 20ft container en is daardoor gemakkelijk inzetbaar bij uw evenement.

Nieuw in de verhuur
Indien u wenst, kunnen wij uw energiebehoefte van groene stroom voorzien, dmv batterypack en bij eventuele grotere vermogens kunnen wij diverse batterypacks koppelen en eventueel in combinatie met een aggregaat op biobrandstof, zoals HVO en GTL diesel zoals hieronder beschreven. De batterij wordt gevuld aangeleverd met groene stroom en kan op locatie worden bijgeladen met zonne-energie en/of externe spanning. Specificatie van onze batterypack vindt u hieronder. Vraag naar de mogelijkheden

Klik op de foto om het te vergroten

Offerte aanvragen Meteen bellen

De pluspunten van Haarhuis Generatoren

Alles onder één dak

Bij Haarhuis Generatoren vind u alle noodstroom oplossingen onder één dak. Van klein aggregaat tot complete bedrijfsnoodstroom voorziening.

 Persoonlijke service

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor elk stroom probleem kunnen wij een persoonlijk advies en oplossing geven.

Ruim 25 jaar ervaring

Haarhuis Generatoren is opgericht in 1992 door Jan Haarhuis.