Welkom bij Haarhuis Generatoren B.V.!

Haarhuis Generatoren B.V. biedt haar klantenkring inmiddels al meer dan 25 jaar een absoluut betrouwbare energievoorziening waar en wanneer dan ook.

Al jarenlang levert Haarhuis aggregaten, loadbanks, verdeelkasten, kabels en verlichting voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Wij hebben reeds duizenden grote en kleine projecten in binnen- én buitenland met succes afgerond.

Een complete stroomvoorziening op maat!

Of het nou gaat om verhuur, verkoop, revisie, onderhoud of advies van uw stroomvoorziening of toebehoren: Wij hebben in alle gevallen een oplossing, en indien nodig voor u op maat gemaakt.

Bij Haarhuis Generatoren verhuren en verkopen we niet alleen aggregaten, we ontwerpen en bouwen ook aggregaten in eigen beheer en met eigen personeel. Dit doen we om klantspecifiek maatwerk aan te kunnen bieden of een set geheel naar eigen wens op te bouwen. Voorbeelden hiervan zijn het ontwerpen en bouwen van vergrote brandstoftanks, speciale supersilent omkastingen voor het reduceren van geluid, of het compleet naar uw wens inrichten van ver ontwikkelde besturingsprogramma`s.

Haarhuis verhuurt en verkoopt aggregaten aan bedrijven, instellingen en particulieren. Maar ook in de evenementenbranche zijn wij bekend. Van een gezellig buurtfeest tot enorme evenementen met ruim 60.000 bezoekers of meer.

Wij staan voor u klaar met een passende stroomvoorziening, hoe groot of hoe klein de gelegenheid ook is!


 

Haarhuis Generatoren is dealer van SDMO

 

Haarhuis Generatoren B.V.