Verhuur
Indien u wenst, kunnen wij uw energiebehoefte van groene stroom voorzien, dmv batterypack en bij eventuele grotere vermogens kunnen wij diverse batterypacks koppelen en eventueel in combinatie met een aggregaat op biobrandstof, zoals HVO en GTL diesel zoals hieronder beschreven. De batterij wordt gevuld aangeleverd met groene stroom en kan op locatie worden bijgeladen met zonne-energie en/of externe spanning. 
De greenbattery hebben wij op verschillende plaatsen in het land staan, zodat het transport tot een minimum wordt beperkt

Specificatie van onze batterypack vindt u hieronder. Vraag naar de mogelijkheden

Klik op de foto om het te vergroten

Offerte aanvragen Meteen bellen

Groene brandstof
Indien u wenst kunnen wij u 2 soorten duurzame brandstoffen aanbieden om zo uw project zo groen en duurzaam mogelijk te laten verlopen.

- Blauwe diesel (HVO)
- GTL Diesel

Blauwe diesel (HVO)
HVO staat voor Hydrotreated vegetable Oil en wordt in de volksmond blauwe diesel genoemd.

Blauwe diesel (HVOV) is  een brandstof met een hoog cetaangetal (> 70) . Normale diesel EN-590 heeft een cetaangetal van 51. Dat hoge getal zorgt ervoor dat de HVO veel schoner verbrandt dan de traditionele diesel.  Het gevolg hiervan is dat de blauwe diesel (HVO) na verbranding geen uitlaatgassen produceert.
Blauwe diesel wordt gemaakt van plantaardige afvaloliën en is geen biodiesel.  In de toekomst kunnen we ook blauwe diesel leveren uit oude autobanden, cellulose en algen.

De voordelen van blauwe diesel (HVO)
- Emmissie arm
- CO2 neutraal
- Afvalvermindering
- Efficiënt brandstofgebruik

GTL Diesel
GTL staat voor Gas to Liquid en is een synthetische brandstof voor (oude) dieselmotoren.  GTL verbrandt efficiënter en heeft een hoger cetaangetal dan gewone diesel en de uitstoot is minimaal en deze bevat nagenoeg geen zwavel. Waardoor er geen nare lucht blijft hangen in en om het aggregaat

De voordelen van GTL diesel
- Emmissie arm
- Minder motorslijtage en dus langere levensduur aggregaten
- Efficiënt brandstofgebruik

Voor meer info, bel ons op telefoonnr. 0541 - 292970

De pluspunten van Haarhuis Generatoren

Alles onder één dak

Bij Haarhuis Generatoren vind u alle noodstroom oplossingen onder één dak. Van klein aggregaat tot complete bedrijfsnoodstroom voorziening.

 Persoonlijke service

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor elk stroom probleem kunnen wij een persoonlijk advies en oplossing geven.

Ruim 25 jaar ervaring

Haarhuis Generatoren is opgericht in 1992 door Jan Haarhuis.

Haarhuis Generatoren B.V.