Haarhuis dealer van SDMO

Haarhuis Generatoren B.V. is reeds sinds 2008 partner en dealer van het gerenommeerde merk SDMO in de Benelux en Duitsland. SDMO is erkend als een van de belangrijkste spelers op de markt en een Frans-Amerikaanse fabrikant van aggregaten. SDMO heeft een jaarlijkse output van meer dan 100.000 aggregaten. Omdat elke sector een andere energiebehoefte heeft, biedt SDMO aggregaten aan van 1 tot en met 3.300 kVA.

Haarhuis Generatoren B.V. levert elk aggregaat in elke uitvoering voor elke opstelling en in ieder vermogen. Ons specialisme ligt hiernaast in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten. Wij zijn bijna 25 jaar actief als partner op het gebied van noodstroomvoorzieningen en kunnen bijna elk gewenst vermogen aan u leveren. Inmiddels hebben wij al vele duizenden grote en kleine projecten in binnen- en buitenland succesvol afgerond.

Bedrijfszekerheid is voorwaarde nummer één als het gaat om energievoorziening. Vandaar dat we voor zowel nieuwe als gebruikte aggregaten ook veel onderhoudscontracten afsluiten met onze afnemers.

Geïnteresseerd in de bouw van een aggregaat op maat? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

In 2014 zijn wij door onze goede verkoopprestaties de trotse ontvangers van de SDMO Sales Achievement Award die slechts voor de derde keer in het bestaan van SDMO is uitgereikt.

Op de foto Ellen Haarhuis en Arjan Folbert

 

Haarhuis Generatoren B.V.