Verkoop Standaard aggregaten

Heeft u een bijzondere situatie waarbij u niet zeker bent welke generator u het beste kunt kopen (of huren), dan kunt u altijd op ons rekenen voor een goed advies.

Haarhuis Generatoren is partner van SDMO. SDMO produceert en installeert stroomaggregaten en wordt met zijn jaarlijkse output van meer dan 100.000 generator- sets erkend als een van de belangrijkste spelers op de markt.

Naast de verkoop (en verhuur) van aggregaten, kunnen wij ook voor de installatie en het in bedrijf nemen van de aggregaten verzorgen. Daarvoor beschikken wij over de gewenste ervaring en technische kennis.

Daarnaast zijn wij leverancier van portable generatorsets van Honda en Yanmar, stationaire generatorsets van Perkins, Deutz, John Deere, Volvo enzovoort. Daarmee bestrijken we een capaciteit van 6 kVa tot 30 MW. Naast de portabel en stationaire sets levert Haarhuis trekker aangedreven generatoren van Eurotrac in capaciteiten van 10 tot 80 kVa.

Ook voor  een bedrijfsspecifieke oplossingen op maat bent u bij Haarhuis Generatoren B.V. aan het juiste adres. Neemt u gerust contact met ons op, om alle mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een aggregaat kopen?
Neem dan contact op met ons en wij helpen u verder!

      

Haarhuis Generatoren B.V.