Advies op maat

Haarhuis Generatoren B.V. biedt op maat advies op het gebied van verhuur, verkoop, reviseren en onderhoud van aggregaten. Hieronder vallen ook het rekenwerk, installatie en montage van bijvoorbeeld een rookgasafvoer en koeling. Daarnaast bijvoorbeeld ook de implementatie van besturingen en het (half)jaarlijks onderhoud. Dus eigenlijk alle randactiviteiten rondom stroomvoorziening. Bel gerust om eens door te spreken wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Heeft u een bijzondere situatie waarbij u niet zeker bent welke generator u het beste kunt huren of kopen, dan kunt u altijd op ons rekenen voor een goed advies.

We hebben niet alleen een grote verhuurvloot, we weten ook voor welke toepassingen ze geschikt zijn. Daarnaast beschikken wij over de gewenste ervaring en technische kennis. Naast het verhuren en verkopen van aggregaten, kunnen wij ook voor de installatie en het in bedrijf nemen van de aggregaten verzorgen.

Kortom, ook voor bedrijfsspecifieke oplossingen op maat bent u bij Haarhuis Generatoren B.V. aan het juiste adres. Neemt u gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wilt u advies op maat voor uw stroomvoorziening?

Neem dan contact op met ons en wij helpen u verder!

 

 

Haarhuis Generatoren B.V.