Verhuur, verkoop, onderhoud van aggregaten

Of het nou gaat om verhuur, verkoop, revisie, onderhoud of wilt u alleen advies over uw noodstroomvoorziening: wij hebben in alle gevallen een oplossing en indien nodig wordt deze voor u op maat gemaakt.

Bij Haarhuis Generatoren verhuren en verkopen we niet alleen aggregaten, wij ontwerpen en bouwen ook aggregaten in eigen beheer en door eigen personeel. Dit doen we om klantspecifiek maatwerk aan te kunnen bieden of een set geheel naar eigen wens op te bouwen. Voorbeelden hiervan zijn het ontwerpen en bouwen van vergrote brandstoftanks, speciale supersilent omkastingen voor het reduceren van geluid of het compleet naar uw wens inrichten van ver ontwikkelde besturingsprogramma's.

Heeft u een bijzondere situatie waarbij u niet zeker bent welk aggregaat u het beste kunt huren of kopen? Dan kunt u altijd op ons rekenen voor een goed advies.

De pluspunten van Haarhuis Generatoren

Alles onder één dak

Bij Haarhuis Generatoren vind u alle noodstroom oplossingen onder één dak. Van klein aggregaat tot complete bedrijfsnoodstroom voorziening.

 Persoonlijke service

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor elk stroom probleem kunnen wij een persoonlijk advies en oplossing geven.

Ruim 25 jaar ervaring

Haarhuis Generatoren is opgericht in 1992 door Jan Haarhuis.

Haarhuis Generatoren B.V.